Nyheter

Kontorutvidelse for Selmatec AS

2021-03-15

Vi er glade for å kunngjøre at vi flytter grunnet økt aktivitet i vår virksomhet!

Gå til artikkel
Selmatec AS utvider seg ytterligere i Skandinavia, sikrer kontrakt med Avinor for å tilby gjennomlysnings utstyr og metalldeteksjon til sikkerhets formål.

2020-12-18

Selmatec AS, en av Nordens ledende leverandører av gjennomlysnings maskiner, har kunngjort detaljer om et nylig sikret kontrakt med Avinor for å levere sikkerhets gjennomlysningsutstyr for sjekkpunkt-, innsjekket bagasje- og flyfraktapplikasjoner …

Gå til artikkel
Selmatec AS operation during Covid 19.

Selmatec har i tråd med lokale myndigheter tatt en intern gjennomgang av hvordan vi skal opptre i løpet av tiden med koronaviruset. 

Gå til artikkel
1. Januar endret vi navn fra Selmatec Securities AS til Selmatec AS.

Både dere og vi har i alle år kalt oss for Selmatec, så hvorfor ikke gjøre det offisielt? Vi er fortsatt de samme menneskene med samme produkter og tjenester, men nå under et forenklet navn og med en ny identitet.

Gå til artikkel
Vi søker serviceingeniør/tekniker

Vi har behov for flere dyktige medarbeidere og ansetter nå en servicetekniker. Er du dedikert, lærevillig, selvgående og liker å reise? Da kan dette være stillingen for deg. Ta kontakt for mer informasjon om stillingen på post@selmatec.no eller +47 …

Gå til artikkel
Åpen dag

September holder vi dørene åpne for alle som ønsker å få med seg demo av Rigaku håndhold identifikasjonsutstyr. Rigaku indentifiserer ekplosiver, CWA, TC, narkotika og mm. I tillegg vil det være utstilt røntgenmaskiner og bombesniffer.

Gå til artikkel
Eldre poster

Om Oss

Selmatec spesialiserer seg på områder for deteksjon og sikkerhetsklarering mellom soner og grenseoverganger. Våre tjenester og produkter er i daglig bruk for å begrense mulighetene for terrorhandlinger, smugling av våpen, eksplosiver og narkotika etc.

Finn ut mer
Circuits