Tjenester

Selmatec AS tilbyr en rekke ulike tjenester for å dekke alle våre kunders behov. Vi har vår egen Serviceavdeling som ufører service og vedlikehold på hele vårt protuktsortiment. I tillegg kan vi tilby egenutviklet fjernassistanse som reduserer responstid og kostnader.

Hos oss kan du leie alle våre produkter, hvor vi skreddersyr en komplett løsning sammen med deg. Om du ønsker å lease utstyr til din bedrift, så tilbyr vi selvsagt det. En ypperlig måte å sikre din bedrift topp utstyr til enhver tid.

Vår salgsavdeling består av eksperter som bistår med å finne den rette løsningen for deg. Les mer om alle våre tjenester under

Salg

Vår salgsorganisasjon er tilgjengelig for å hjelpe deg med å finne den rette løsningen på utfordringene du har i din virksomhet. Vi vet hvor viktig det er å ha et enkelt kontaktpunkt under lange og komplekse prosjekter. Våre salgsingeniører er involvert fra prosjektets første trinn til slutten av prosjektet. Våre selgere er eksperter på flere forskjellige områder.

Service

Vår serviceavdeling er sertifisert for å utføre service og vedlikehold på hele vårt produktsortiment

Vi vet at service og vedlikehold er viktig for at du alltid skal alltid ha et fungerende og pålitelig utstyr på kortest mulig tid. Derfor har vi vår egen serviceorganisasjon som tilbyr kvalitativ og tilpasset service for alle produktene vi selger. Våre serviceteknikere er kontinuerlig opplært hos leverandørene, for å opprettholde et høyt og oppdatert kunnskapsnivå. Vi ønsker å tilby rask og effektiv service, slik at du som kunde vil få så liten driftsmessig påvirkning som mulig.

Vi tilbyr installasjon, igangkjøring, periodisk vedlikehold, tilpassede serviceavtaler og opplæring på alt utstyr som er tilgjengelig i vår portefølje. Installasjoner utføres i samsvar med gjeldende forskrifter.

Vi tilbyr også 24 timers telefonstøtte, hvor du som kunde får direkte kontakt med en tekniker. Serviceavtaler kan skreddersys individuelt for hver kundes behov. Fjernassistanse i samsvar med vår telefonsupport er definisjonen av rask og god service.

Vedlikehold følges opp med tilpassede service- og målerapporter i samsvar med krav fastsatt av myndigheter og kunder. Idriftsettelse følges opp med brukertrening tilpasset hver kunde. Vi tilbyr tjenester over hele Skandinavia inkludert Finland, med tilgang til vårt reservedelslager sikrer vi raskt reparasjon og kort nedetid.

Vi kan tilby serviceavtaler på de fleste av våre produkter.

Kontakt vårt serviceteam for mer informasjon om hvordan dette kan dekke deres behov.

Leie

Vi tilbyr muligheten til å leie produktene våre. Det kan være enkeltprodukter som røntgensystemer, metalldetektorer eller partielle detektorer for å fullføre sikkerhetsløsninger med sikkerhetspersonell. Det er også mulig å ha lokal støtte tilgjengelig gjennom hele leieperioden. Sammen skreddersyr vi en komplett løsning etter dine behov.

Leasing

Vi tilbyr selvsagt leasing. Leasing gjør at du kan sikre din bedrift topp moderne og sertifisert utstyr til enhver tid. Leasing frigjør kapital i din bedrift, som kan benyttes til andre formål. I praksis innebærer leasing at Selmatec AS kjøper og eier utstyret, tilpasset deres spesifikasjon og ønsker.

Vi finansierer anskaffelser av røntgen/gjennomlysnings maskiner, metalldetektorer, partikkeldetektorer, komplette løsninger m.m

Fordeler ved leasing

 • Inntil 100% finansiering
 • Frigjør driftskapital
 • Forenkler bytte til nytt utstyr
 • Bedrer likviditet og gir større økonomisk handlefrihet
 • Utstyret/Objektet utgjør normalt sikkerheten

Du får full bruksrett på utstyret mot å betale en månedsleie i en avtalt periode, normalt 3 - 5 år. Leiebeløpet utgiftsføres fortløpende og er fradragsberettiget i skatteregnskapet. Vi avskriver driftsutgiftene.

Etter utløpt leieperiode kan du velge:

 • Å fortsette leieforholdet til lavere leie
 • Anmode om å få kjøpe utstyret til en fornuftig pris
 • Si opp avtalen og levere utstyret tilbake
 • Forlenge avtalen med nytt utstyr

Fjernassistanse

Fjernassistanse

Fjernassistanse, forenkler feilsøking

 • Egenutviklet design, montering og konfigurasjon
 • Laget av teknikere som et verktøy for å lette feilsøkingen
 • Enkeltside HMI for å gi oversikt over de viktigste systemene
 • Kunden trenger ikke å beskrive problemene lenger, tekniker , om nødvendig, kan se hva operatøren ser
 • Maskinvare KVM, operativsystem uavhengig, med filoverføring støtte samt krypterte tastatur/mus signaler
 • Sikker tilkobling, terminert og administrert internt.

Selmatec’s unike fjernhjelpssett er rettet mot å redusere lange responstider samt kostnader, for å få ditt utstyr i gang så fort som mulig.

Som ekstra tjeneste kan vi tilby en times respons, fra våre ingeniører, for ekstern reparasjon eller diagnose av systemet.

Ved å kombinere status fra kritiske komponenter samt å kunne se hva operatøren ser, betyr at vi kan reparere det meste av ikke-maskinvarefeil ved ekstern pålogging, dersom det skulle være en maskinvarefeil, gir det en fordel for våre teknikere å kunne identifisere og ta med seg riktig delen til kunden, unngå oppfølgingsbesøk samt feil forsendelse av deler. Maskinvare KVM gir muligheter for ekstern oppdatering av programvare og om nødvendig en fullstendig re-installasjon.

Systemet fungerer med kablet nettverk eller til og med via 4G, all trafikk går gjennom et kryptert VPN for å gi en sikker tilkobling til systemene dine uten å involvere andre parter.

Om Oss

Selmatec spesialiserer seg på områder for deteksjon og sikkerhetsklarering mellom soner og grenseoverganger. Våre tjenester og produkter er i daglig bruk for å begrense mulighetene for terrorhandlinger, smugling av våpen, eksplosiver og narkotika etc.

Finn ut mer
Circuits