Fjernassistanse

Fjernassistansepakke, enkel feilsøking uten å måtte reise til lokasjonen

Laget av teknikere som et verktøy for å forenkle feilsøking

Inhouse design, montering og konfigurasjon

Enkeltside HMI for å gi oversikt over de viktigste systemene

Kunden trenger ikke lenger å beskrive problemet, en tekniker kan se det samme som operatøren ser om nødvendig

Hardware KVM, lokal PC OS uavhengig, med kryptert tastatur/mussignaler og mulighet for filoverføring

Sikker tilkobling, avsluttet og styrt inhouse

Selmatec sin egen unike fjernhjelpspakke er rettet mot å redusere lange responstider og kostnader for å få kritisk utstyr i gang.

Med ekstra støtte fra ingeniørene våre kan vi tilby en times respons for å reparere eller diagnostisere systemet ditt eksternt.

Mellom det å overvåke elektronikken og se hva operatøren ser, vil vi kunne fikse det meste av ikke-maskinvarefeil eksternt.

Hvis det er en maskinvarefeil, gir det ingeniørene et forsprang på å sørge for at de tar den rette delen til stedet, for å unngå oppfølgingsbesøk og feil deler som skal sendes til nettstedet.

Maskinvare KVM gir muligheter for å oppdatere programvare eksternt og utføre en komplett installasjon på nytt hvis nødvendig.

Systemet kan kjøre gjennom et kablet nettverk eller til og med via 4G gjennom en kryptert VPN for å gi en sikker forbindelse til systemene dine uten behov for å involvere andre parter.

Kontakt

Salg

Sales

Norway

post@selmatec.no

Om Oss

Selmatec spesialiserer seg på områder for deteksjon og sikkerhetsklarering mellom soner og grenseoverganger. Våre tjenester og produkter er i daglig bruk for å begrense mulighetene for terrorhandlinger, smugling av våpen, eksplosiver og narkotika etc.

Finn ut mer
Circuits