Om Oss

Selmatec er spesialisert på områder for deteksjon og sikkerhetsklarering mellom soner og grenseoverganger. Våre tjenester og produkter er i daglig bruk for å begrense mulighetene for terrorhandlinger, smugling av våpen, eksplosiver og narkotika etc.
Selmatec ble etablert i år 2002 og har siden vokst til 9 ansatte i Norge med en ressursmasse på 14 ingeniører i 4 land. Selmatec er en del av ege-gruppen, noe som gir oss et solid økonomisk grunnlag for å investere i dyktige medarbeidere og gode partnere.

Våre primære kundegrupper er luftfarts-, toll- og statssektorer, der vi har flere rammeavtaler med kunder som Avinor, Finavia, Swedavia og Norsk tollvesen, for å nevne noen. Vi leverer røntgenmaskiner for håndbagasje, last og spesielle bagasjeløsninger, samt partikkeldetektorer og metalldetektorer som er stasjonert på forskjellige steder over hele landet.

Selmatec har 7 kontorer fordelt på fire land. Vårt hovedkontor ligger i Oslo, sammen med serviceverksted og et lager. Vi har også våre kontorer i Sverige, Danmark og Finland hvor vi tilbyr alle våre produkter og tjenester.

Vi er godkjente distributører og servicepartnere for alle produktene vi selger til det skandinaviske markedet. Våre medarbeidere er høyt kvalifiserte og perfekt opplært, siden vi tilbyr en tilpassbar løsning de siste 15 årene

Akkrediteringer

ECO-Lighthouse Certification ISO 9001 Certification

Selmatec er ISO9001: 2015 godkjent og miljø sertifisert bedrift (miljøfyrtårn)

Team

Bøye Einang

Bøye Einang

Daglig leder

Tone Vold

Tone Vold

Serviceleder

Philip Nash

Philip Nash

Teknisk salg og senior ingeniør

Anders Leinann Johansen

Anders Leinann Johansen

Prosjektleder

Jarl Smirre

Jarl Smirre

Serviceingeniør

James Saunders

James Saunders

Project Engineer

Johnny Barajas

Johnny Barajas

Serviceingeniør

Patrik Ståhl

Patrik Ståhl

Serviceingeniør

Glenn Brynildsen

Glenn Brynildsen

Teknisk salg og ingeniør

Kenny Johnsrud

Kenny Johnsrud

Certified Engineer

Michael Rasmussen

Michael Rasmussen

Certified Engineer

Om Oss

Selmatec spesialiserer seg på områder for deteksjon og sikkerhetsklarering mellom soner og grenseoverganger. Våre tjenester og produkter er i daglig bruk for å begrense mulighetene for terrorhandlinger, smugling av våpen, eksplosiver og narkotika etc.

Finn ut mer
Circuits