Selmatec AS utvider seg ytterligere i Skandinavia, sikrer kontrakt med Avinor for å tilby gjennomlysnings utstyr og metalldeteksjon til sikkerhets formål.

2020-12-18

Selmatec AS, en av Nordens ledende leverandører av gjennomlysnings maskiner, har kunngjort detaljer om et nylig sikret kontrakt med Avinor for å levere sikkerhets gjennomlysningsutstyr for sjekkpunkt-, innsjekket bagasje- og flyfraktapplikasjoner til regionale flyplasser i hele Norge i en flerårig rammeavtale.

Partnerskapet, resultatet av en teaminnsats mellom Selmatec og teknologipartner Rapiscan® Systems, vil se opptil 350 ORION gjennomlysnings maskiner, Air Cargo screening-enheter og Rapiscans ny lanserte Meter metalldetektor portal levert til 44 flyplasser i hele Norge, og inkluderer løpende vedlikeholds- og serviceavtaler.

Dette partnerskapet skal også Selmatec AS leverer sikkerhetsløsninger til alle de 44 flyplassene som drives av Avinor.

"Luft- og reisesektorene, som alle andre markeder, må se fremover og øke etter forstyrrelsen forårsaket av Coronavirus-pandemien. Det som ikke har endret seg er at vi må fortsette å opprettholde høye sikkerhetsnivåer slik at alle passasjerer som skal ut og å fly igjen vil føle seg trygg når de skal ut og reise igjen, sier Bøye Einang, administrerende direktør i Selmatec. "Vi er stolte av å samarbeide med Avinor for å sikre at våre markedsledende skanne- og sikkerhetsløsninger kan spille en viktig rolle i flyplassens sikkerhetssystemer i hele Norge."

< Back til Nyheter

Om Oss

Selmatec spesialiserer seg på områder for deteksjon og sikkerhetsklarering mellom soner og grenseoverganger. Våre tjenester og produkter er i daglig bruk for å begrense mulighetene for terrorhandlinger, smugling av våpen, eksplosiver og narkotika etc.

Finn ut mer
Circuits