Selmatec Securities og Holger Securities spesialiserer seg på områder for gjenkjenning og sikkerhetsgodkjenning mellom soner og grenseoverganger. Våre tjenester og produkter er i daglig bruk for å begrense mulighetene for terrorhandlinger, smugling av våpen, eksplosiver og narkotika mv.

For øyeblikket har vi 7 kontorer som strekker seg over 4 land, og vi tilbyr de beste tjenestene for å få deg til å føle deg trygg. Vi lager og leverer løsninger av høy kvalitet til våre kunder. Når det gjelder sikkerhet på flyplasser, har vi levert maskiner for håndbagasje, innsjekket bagasje, spesialbagasje, last, metalldetektorer og partikkeldetektorer.

Vårt hovedkontor ligger i Oslo, sammen med serviceverksted og et lager. Dette for å kunne hjelpe deg med raskt og effektivt vedlikeholds arbeid. Vi har også salgs- og servicekontorer i Sverige, Danmark og Finland, hvor du lett kan få tilgang til våre tjenester og produkter.

Selmatec er stolt av å ikke gå på kompromiss med sine verdier og produkter, og har alltid gjort det til vår prioritet å levere første klasses løsninger. Vi leverer til alle typer bransjer for å gi dem effektive løsninger på sikkerhet. Luftfart, toll og offentlige myndigheter er våre toppkunder, som vi har gitt ulike maskiner og tjenester til for å utføre sine funksjoner uten problemer. Vi har flere rammeavtaler, med kunder som Avinor, Finavia, Swedavia og toll for å nevne noen vi leverer røntgenmaskiner for håndbagasje, last og spesialbagasje, samt partikkeldetektorer og metalldetektorer som er stasjonert på ulike steder over landene.

Vi tilbyr ulike typer serviceavtaler, for å kunne tilpasse det som er best for din bedrift. Dette innbefatter også assistert fjernstyring. Vi kan overvåke funksjonalitetene til utstyret ditt fra våre kontorer og ved nødstilfeller assistere med veldig lav responstid.

Du kan enkelt leie eller lease utstyr eller tjenester for en viss tidsperiode, avhengig av ditt behov. Det kan være for en dag, en uke eller annen ønskelig lengde. Disse tilpassede løsningene kan dekke alt fra liten begivenhet til stort arrangement. 

Vi er godkjente distributører og servicepartnere for alle produkter vi selger til det skandinaviske markedet. Våre medarbeidere er høyt kvalifiserte og godt trente på utstyret vi leverer, ettersom vi tilbyr tilpassede løsninger for de siste 15 årene. Vi fortsetter å oppdatere strategiske planer for å møte alle behovene til sikkerhet i alle sektorer, spesielt Flyplasstjenester.

Selmatec Securities AS (Norge) er et ISO9001: 2015 godkjent selskap.